Europa > Faeröer > Tórshavn > Hostel Kerjalon

Informatie over bezwaar Hostel Kerjalon

Welkom op Hostel Kerjalon op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hostel Kerjalon, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hostel Kerjalon, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hostel Kerjalon, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hostel Kerjalon

Hostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - PensioenenHostel Kerjalon: Accommodatie in pensioenen Tórshavn - Pensioenen
Naam:  Hostel Kerjalon
Straat:  Oyggjavegur 49
Stad:  FO 100 Tórshavn
Staat:  Faeröer
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
250 kr
34 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hostel ligt op een heuvel met uitzicht op de hoofdstad Thorshavn, op 3 km van het stadscentrum. Het biedt gratis WiFi en een volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken. De eenvoudig ingerichte kamers van Hostel Kerjalon zijn alle voorzien van beddengoed en handdoeken en hebben een zithoek in de kamer en een kledingkast. De badkamers worden gedeeld. Verder biedt het hostel een wasruimte die u kunt reserveren, een gemeenschappelijke tv-lounge en een eethoek. Kerjalon Hostel heeft ook een 24-uursreceptie en kluisjes. In de omgeving kunt u wandelen en de natuur bewonderen. Het Natuurhistorisch Museum ligt op 1,7 km afstand.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het inchecken plaatsvindt in Hotel Føroyaren, gelegen aan Oyggjarvegur 45, 100 Tórshavn. Het ontbijt wordt eveneens hier geserveerd.

 
 
facebook g+ twitter