Europa > Oostenrijk > Tirol > Innsbruck Land > Gschnitz > Alfaierhof-Bergheimat

Informatie over bezwaar Alfaierhof-Bergheimat

Welkom op Alfaierhof-Bergheimat op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Alfaierhof-Bergheimat, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Alfaierhof-Bergheimat, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Alfaierhof-Bergheimat, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Alfaierhof-Bergheimat

Alfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - PensioenenAlfaierhof-Bergheimat: Accommodatie in pensioenen Gschnitz - Pensioenen
Naam:  Alfaierhof-Bergheimat
Straat:  Nr. 90
Stad:  6150 Gschnitz
Wijk:  Innsbruck Land
Regio:  Tirol
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
49 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzh

Korte Beschrijving

Het Alfaierhof-Bergheimat ligt op een zonnige en rustige locatie in het pittoreske Tiroolse dal Gschnitz, en biedt ideale omstandigheden voor een ontspannen vakantie op een boerderij. Het hotel ligt ver weg van verkeer en lawaai. Toch is het Alfaierhof gemakkelijk te bereiken, aangezien het slechts 12 minuten van de Brenner-autosnelweg en het station ligt. Het huis biedt comfortabele, individueel ingerichte kamers, uitstekende zelfgemaakte producten van de eigen boerderij en een traditionele Tiroolse sfeer met een gezellige bar. Er is ook een moderne sparuimte aanwezig. Een aantal appartementen bevindt zich in het 700 jaar oude bijgebouw Bauernhaus, op slechts 20 meter van het hoofdgebouw. Hier geniet u van de fantastische, ongerepte natuur met talloze mogelijkheden in de zomer en een sneeuwzekere plek om te skiën, snowboarden, rodelen en langlaufen in de winter. De Bergeralm in het skigebied Steinach am Brenner ligt op 12 km afstand. De luchthaven van Innsbruck bevindt zich op 35 km van het Alfaierhof-Bergheimat.


Belangrijke informatie

U wordt vriendelijk verzocht vooraf uw verwachte aankomsttijd door te geven aan Alfaierhof-Bergheimat. U kunt deze tijdens het reserveren vermelden in het veld Speciale Verzoeken of rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie.

 
 
facebook g+ twitter