Informatie over bezwaar Hotel Olympia

Welkom op Hotel Olympia op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Olympia, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Olympia, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Olympia, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Olympia

Hotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - HotelsHotel Olympia: Accommodatie in hotels Beausoleil - Hotels
Naam:  Hotel Olympia
Straat:  17 bis, Boulevard du Général Leclerc
Stad:  06240 Beausoleil
Wijk:  Alpes Maritimes
Regio:  Provence-Alpes-Côte d´Azur
Staat:  Frankrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
75 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Olympia ligt op de grens van Monaco, op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Monte Carlo. Het biedt een eigen bar en kamers met airconditioning. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers zijn uitgerust met satelliet-tv en een minibar. Elke kamer is geluiddicht en heeft een eigen badkamer met toiletartikelen en een haardroger. Het Olympia serveert elke ochtend een traditioneel Frans ontbijt. U kunt ontbijten in de eetkamer, of in de privacy van uw eigen kamer. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie en ligt op slechts 200 meter van het casino van Monte Carlo. De stranden van Larvotto liggen op slechts 10 minuten lopen.

 
 
facebook g+ twitter