Europa > Litouwen > Kaunas > Amberton Cozy

Informatie over bezwaar Amberton Cozy

Welkom op Amberton Cozy op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Amberton Cozy, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Amberton Cozy, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Amberton Cozy, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Amberton Cozy

Amberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - HotelsAmberton Cozy: Accommodatie in hotels Kaunas - Hotels
Naam:  Amberton Cozy
Straat:  V.Kuzmos g. 8
Stad:  LT-44280 Kaunas
Staat:  Litouwen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
42 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitsvrudanofitrnlzh

Korte Beschrijving

Amberton Cozy ligt in het oude centrum van Kaunas, op slechts 150 meter van het historische stadhuis van de stad en op 10 meter van het Casa Della Pasta. Het hotel biedt kamers met airconditioning, kabel-tv, een minibar en gratis WiFi. De ruime kamers van Amberton Cozy hebben een elegant interieur. Ze beschikken allemaal over een bureau en een eigen badkamer met een föhn. Elke kamer is voorzien van geluidsisolatie. Het restaurant serveert internationale gerechten. U kunt tegen een toeslag gebruikmaken van de privéparkeergelegenheid op het terrein. Verder kan de accommodatie een pendeldienst van/naar de luchthaven voor u regelen. Het hotel ligt op slechts 100 meter van de Kathedraal van Kaunas en minder dan 190 meter van het Huis van Perkunas. Er zijn diverse winkels, restaurants en pubs te vinden in de omgeving.

 
 
facebook g+ twitter