Europa > Litouwen > Vilnius > Atrium Hotel

Informatie over bezwaar Atrium Hotel

Welkom op Atrium Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Atrium Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Atrium Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Atrium Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Atrium Hotel

Atrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsAtrium Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - Hotels
Naam:  Atrium Hotel
Straat:  Pilies gatvė 10
Stad:  LT-01123 Vilnius
Staat:  Litouwen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
55 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeskplfresitsvrudanofitrnlelzhja

Korte Beschrijving

Het 4-sterrenhotel Atrium ligt in het hart van de oude binnenstad van Vilnius en beschikt over kamers met airconditioning, een kluisje, een satelliet-tv, een minibar en gratis WiFi. De kamers hebben een unieke inrichting, waarbij historische elementen gecombineerd worden met moderne faciliteiten. Sommige kamers zijn voorzien van houten balken aan het plafond, andere van natuurstenen muren of houten vloeren. Alle kamers beschikken over een bureau en de meeste kamers hebben een zithoek. De medewerkers van de 24-uursreceptie verstrekken toeristische informatie en bieden een ticketservice. Een recreatiecentrum met een hot tub, evenals een hal met open haard zijn beschikbaar tegen een toeslag en kunnen worden gereserveerd voor privégebruik. In hotel-restaurant El Gaucho Sano staan Argentijnse gerechten op het menu. Het restaurant heeft ook een open haard. Atrium Hotel bevindt zich op minder dan 300 meter van veel bezienswaardigheden, zoals de kathedraal van Vilnius, het Presidentieel Paleis, de Universiteit van Vilnius en het Groothertogelijk Paleis van het Grootvorstendom Litouwen.

 
 
facebook g+ twitter