Europa > Litouwen > Vilnius > The Narutis Hotel

Informatie over bezwaar The Narutis Hotel

Welkom op The Narutis Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object The Narutis Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object The Narutis Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid The Narutis Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • The Narutis Hotel

The Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - HotelsThe Narutis Hotel: Accommodatie in hotels Vilnius - Hotels
Naam:  The Narutis Hotel
Straat:  Pilies g. 24
Stad:  LT-01123 Vilnius
Staat:  Litouwen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
86 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Narutis Hotel ligt aan de hoofdstraat van het oude centrum van Vilnius, en beschikt over 2 restaurants en een spa met een overdekt zwembad. U kunt er gratis parkeren en gratis gebruikmaken van het internet. De individueel ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, unieke fresco's, muurschilderingen en originele 16e-eeuwse plafonds. Alle accommodaties kijken uit op het oude centrum. De kamers beschikken verder over een minibar, een flatscreen-tv met satellietontvangst en een badkamer met een haardroger. Het elegante Narutis Restaurant biedt gerechten uit de Litouwse en internationale keuken en een selectie kwaliteitswijnen. De spa van het Narutis Hotel beschikt over een sauna, een stoombad en een hot tub. Er is tevens een massagesalon. Het personeel is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en biedt toeristische informatie. Alle belangrijke bezienswaardigheden van Vilnius, inclusief de Toren van Gediminas, de kathedraal en het presidentieel paleis, bevinden zich binnen 500 meter van het hotel.


Belangrijke informatie

De spa is elke ochtend van06:00-09:00 gratis beschikbaar voor gasten.

 
 
facebook g+ twitter