Europa > Luxemburg > Luxembourg > Hotel Zurich

Informatie over bezwaar Hotel Zurich

Welkom op Hotel Zurich op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Zurich, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Zurich, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Zurich, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Zurich

Hotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Zurich: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Hotel Zurich
Straat:  Joseph Junck 36
Stad:  1839 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
75 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptitsvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Zurich ligt in een levendige wijk, op 100 meter van het voornaamste treinstation en dicht bij winkels en restaurants. In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. De kamers van Hotel Zurich zijn goed onderhouden en hebben een eigen badkamer met douche, toilet en een haardroger. Bij Barbarella, de gezellige pub van het hotel, kunt u de hele dag door terecht voor een hapje en een drankje. In de directe omgeving zijn er winkels en banken, restaurants, bars en pubs. Er is geen lift in het hotel.

 
 
facebook g+ twitter