Europa > Luxemburg > Luxembourg > Hotel Empire

Informatie over bezwaar Hotel Empire

Welkom op Hotel Empire op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Empire, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Empire, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Empire, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Empire

Hotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsHotel Empire: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Hotel Empire
Straat:  34, Place De La Gare
Stad:  L-1616 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
71 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt tegenover het treinstation van Luxemburg, op minder dan 20 minuten lopen van het Palais Grand-Ducal in het oude centrum. Er is gratis WiFi en de receptie is 24 uur per dag geopend. Alle eenvoudige maar functionele kamers hebben een lichte inrichting met moderne kunst aan de muren. Ze hebben ook een tv en een eigen badkamer. De wijk Kirchberg, waar veel van de Europese instellingen gevestigd zijn, ligt op 10 minuten rijden van het hotel. Ook de luchthaven van Luxemburg ligt op 10 minuten rijden van het hotel.


Belangrijke informatie

Let op: kinderbedjes, van welk type dan ook, zijn alleen op aanvraag beschikbaar en uw verzoek dient door het hotel te worden bevestigd. Toeslagen worden niet automatisch verrekend in het totaalbedrag en dienen ter plaatse apart te worden betaald.

 
 
facebook g+ twitter