Europa > Luxemburg > Luxembourg > Coque Hotel

Informatie over bezwaar Coque Hotel

Welkom op Coque Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Coque Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Coque Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Coque Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Coque Hotel

Coque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsCoque Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Coque Hotel
Straat:  2, rue Léon Hengen
Stad:  1745 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
80 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Coque Hotel is gevestigd in een futuristisch gebouw op het Kirchberg Plateau, op 8 minuten rijden van het centrum van de stad Luxemburg. Het hotel biedt gratis toegang tot een watersportcentrum met een zwembad van olympisch formaat. De gerenoveerde kamers van het Coque beschikken over een eigen badkamer, WiFi en een kluisje. De gastronomische brasserie van het hotel, La Coquille, serveert lunch en het restaurant La Perla is gespecialiseerd in de Italiaanse en mediterrane keuken. De bar Dive'Inn Sports biedt sandwiches en salades gedurende de dag en toont live sportevenementen op grote schermen. In het ontspanningscentrum kunt u tegen een toeslag gebruikmaken van een grote verscheidenheid aan wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, hamam en een bubbelbad. Bij de Sauna Bar kunt u terecht voor snacks en lichte versnaperingen. Het Coque Hotel wordt omgeven door een groot park met een meertje. Er is een directe busverbinding naar de stad. Het treinstation van Luxemburg bevindt zich op 10 minuten rijden.


Belangrijke informatie

Op zondagavond is het restaurant gesloten. Openingstijden van het watersportcentrum: - maandag van 12:00 tot 22:00 uur - dinsdag van 08:00 tot 22:00 uur - woensdag van 08:00 tot 22:00 uur - donderdag van 08:00 tot 22:00 uur - vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur - zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur - zondag van 10:00 tot 18:00 uur Vanaf 1 uur voor sluitingstijd kunt u het watersportcentrum niet meer in. U wordt verzocht uiterlijk 30 minuten voor sluitingstijd terug te keren naar de kleedkamers. De gezamelijke kleedkamers zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur. Tijdens weekenden en schoolvakanties zijn ze de hele dag geopend. In 2017 zijn het watersportcentrum, het ontspanningscentrum en het restaurant op de volgende data gesloten: - 16 april - 1 mei - 12, 13 en 14 mei (alleen het watersportcentrum) - 4 juni - 23 juni Op de volgende data in 2017 hebben het watersportcentrum, ontspanningscentrum en het restaurant speciale openingstijden. - 17 april van 10:00 tot 18:00 uur - 25 april van 10:00 tot 18:00 uur - 5 juni van 10:00 tot 18:00 uur - 22 juni sluit om 18:00 uur Vanwege renovatiewerkzaamheden aan het watersportcentrum is het gesloten van 3 juli 2017 t/m 1 oktober 2017. Dit hotel biedt 2 familiekamers die geschikt zijn voor 2 volwassenen, 1 kind en 1 baby tot 2 jaar oud. Kinderen tot 12 jaar verblijven gratis in deze accommodatie. Voor informatie over de beschikbaarheid kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel. Openingstijden van de receptie: Maandag t/m Vrijdag van 06:30 tot 22:00 uur Zaterdag van 07:30 tot 20:00 uur Zondag van 07:30 tot 18:00 uur U wordt verzocht vooraf contact op te nemen met het hotel als u buiten deze tijden verwacht te arriveren. Bij de hoofdingang kunt u gebruikmaken van de nachtbel.

 
 
facebook g+ twitter