Europa > Luxemburg > Echternach > Hostellerie de la Basilique

Informatie over bezwaar Hostellerie de la Basilique

Welkom op Hostellerie de la Basilique op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hostellerie de la Basilique, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hostellerie de la Basilique, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hostellerie de la Basilique, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hostellerie de la Basilique

Hostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - HotelsHostellerie de la Basilique: Accommodatie in hotels Echternach - Hotels
Naam:  Hostellerie de la Basilique
Straat:  7-8 Place du Marché
Stad:  6460 Echternach
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
106 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefrrutrnlzh

Korte Beschrijving

Dit kleine 4-sterrenhotel ligt aan het marktplein in het oude centrum van de stad en biedt stijlvolle kamers, een brasserie en een heerlijk terras. In de kamers is gratis WiFi beschikbaar. Hostellerie de la Basilique vormt een romantische uitvalsbasis in het hart van Echternach. Ontspan in het lichte interieur met zachte tinten en karakteristieke details van het hotel. U kunt uw dag beginnen met een gezond ontbijtbuffet, om vervolgens te besluiten wat u zult gaan doen. Het mooie buitenterras ligt aan het charmante plein en is bij mooi weer een heerlijke plek om te zitten. Op koudere dagen kunt u in de sfeervolle loungeruimte genieten van een kopje thee of een glas wijn. De Brasserie serveert heerlijke regionale en Franse gerechten op basis van lokale producten. U kunt trainen in de fitnessruimte en gratis gebruikmaken van WiFi.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat babybedjes en extra bedden alleen op verzoek en onder voorbehoud van beschikbaarheid zijn. U wordt vriendelijk verzocht om de ingang aan Rue de la Montagne 3 te gebruiken. Voor boekingen van 4 kamers of meer kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn.

 
 
facebook g+ twitter