Europa > Monaco > Monte Carlo > Miramar

Informatie over bezwaar Miramar

Welkom op Miramar op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Miramar, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Miramar, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Miramar, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Miramar

Miramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMiramar: Accommodatie in hotels Monte Carlo - Hotels
Naam:  Miramar
Straat:  9 Avenue d'Ostende
Stad:  98000 Monte Carlo
Staat:  Monaco
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
111 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithurubgrotrnlelarja

Korte Beschrijving

Miramar ligt naast de jachthaven Port Hercule in Monte Carlo en beschikt over een lounge met panoramisch uitzicht op de haven en het Circuit de Monaco. Het Monte Carlo Casino vindt u op slechts 400 meter afstand en het is 10 minuten lopen naar het cultureel centrum Grimaldi Forum. De kamers bieden uitzicht op de haven, de Rots van Monaco en het Paleis van Prins Albert. De kamers zijn uitgerust met airconditioning en een lcd-tv. Sommige kamers hebben ook een balkon. Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd. Een privéchauffeur is op verzoek beschikbaar voor 1 tot 5 personen. Er is ook helicoptervervoer beschikbaar van de luchthaven Nice Côte d'Azur naar de helihaven van Monaco, gevolgd door een pendelbus van de helihaven naar het hotel. Dit vervoer is tegen een toeslag, op verzoek en op voorbehoud van beschikbaarheid. Het strand ligt op 1,4 km van het hotel en het is 200 meter lopen naar het treinstation van Monaco. Het parkeerterrein La Costa is nabijgelegen en tegen een toeslag beschikbaar.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het volgende ontbijt beschikbaar is: Een continentaal ontbijt voor EUR 15 per persoon, bestaande uit zoete deegwaren of brood, boter, jam, warme drank, fruitsap, glutenvrije pannenkoeken, spek en een eiermuffin.

 
 
facebook g+ twitter