Europa > Monaco > Monte Carlo > Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Informatie over bezwaar Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Welkom op Monte-Carlo Bay Hotel & Resort op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Monte-Carlo Bay Hotel & Resort, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Monte-Carlo Bay Hotel & Resort, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Monte-Carlo Bay Hotel & Resort, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Accommodatie in hotels Monte Carlo - Hotels
Naam:  Monte-Carlo Bay Hotel & Resort
Straat:  40 Avenue Princesse Grace
Stad:  98000 Monte Carlo
Staat:  Monaco
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
260 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort ligt op het schiereiland Larvotto, op slechts 120 meter afstand van de Franse grens. Het biedt 4 restaurants en wordt omgeven door 4 hectare van tuinen aan de kust. Het hotel heeft een casino, een spa van 900 m² en een lagune met watervallen en hot tubs. Alle individueel ingerichte kamers van het Monte-Carlo Bay Hotel & Resort beschikken over airconditioning, een flatscreen-tv met videospelletjes en een balkon of terras met uitzicht op de omgeving. U kunt kiezen tussen een buffet, een continentaal of Amerikaans ontbijt. Marcel Ravin is kok in de restaurants van het hotel. Van de 4 restaurants liggen er 2 in de tuin. Na in de fitnessruimte uw conditie op peil te hebben gehouden, kunt u een potje biljarten of ontspannen bij het zwembad. U kunt ook genieten van een behandeling in de spa, of een loveseat voor 2 bestellen op het zonneterras. Hiervoor geldt een toeslag. Er is een kinderclub beschikbaar tijdens de zomermaanden. Het hotel heeft een eigen helikopterplatform en ligt op 30 minuten rijden van de luchthaven van Nice. Met de helikopter bent u er in 7 minuten. Het is met de auto zo'n 8 minuten rijden naar het treinstation van Monaco-Monte Carlo. Het hotel beschikt tevens over een steiger voor het geval u met de boot wilt komen.


Belangrijke informatie

In restaurant Le Blue Bay en in de bar Blue Gin geldt het kledingvoorschrift 'smart casual'. Bij een lang verblijf kan het voorkomen dat u wordt gevraagd van kamer te wisselen. Het hotel behoudt zich het recht voor om het totale bedrag van uw verblijf op uw creditcard in rekening te brengen. Als de betaling wordt geweigerd, wordt de reservering automatisch geannuleerd. Bij aankomst wordt er ter garantie een pre-autorisatie uitgevoerd op uw creditcard. Houdt u er rekening mee dat de kinderclub alleen geopend is in juli en augustus.

 
 
facebook g+ twitter