Europa > Noorwegen > Oslo > Hotel Continental

Informatie over bezwaar Hotel Continental

Welkom op Hotel Continental op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Continental, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Continental, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Continental, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Continental

Hotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - HotelsHotel Continental: Accommodatie in hotels Oslo - Hotels
Naam:  Hotel Continental
Straat:  Stortingsgaten 24 / 26
Stad:  0161 Oslo
Staat:  Noorwegen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
200 €
1995 kr
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het elegante Hotel Continental ligt in het centrum van Oslo, op slechts 150 meter van de hoofdstraat van de stad, Karl Johan. Het is het enige 5-sterrenhotel in Noorwegen en biedt gratis internet op de kamer. De individueel ingerichte kamers van het hotel hebben een kabel-tv, minibar en een kluisje. De badkamer is voorzien van toiletartikelen en een aparte douche en bad. Gasten kunnen zich vermaken in de gratis toegankelijke fitnessruimte op de 5e verdieping, die 24 uur per dag is geopend en in de lobbylounge kan men lithografen van de kunstenaar Edward Munch bewonderen. Voor een heerlijk diner kan men terecht in het restaurant Eik Annen Etage. Het historische Theatercaféen is de meest populaire eetgelegenheid van Oslo en al meer dan 100 jaar een populaire ontmoetingsplaats. Drankjes en snacks kunnen worden besteld in het maritieme Steamen Café. Het Nationaal Theater bevindt zich aan de overkant van de straat. Het Koninklijk Paleis is 5 minuten lopen vanaf het hotel.


Belangrijke informatie

Voor reserveringen van 3 of meer kamers gelden mogelijk afwijkende voorwaarden en toeslagen.

 
 
facebook g+ twitter