Europa > Noorwegen > Utne > Utne Hotel

Informatie over bezwaar Utne Hotel

Welkom op Utne Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Utne Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Utne Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Utne Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Utne Hotel

Utne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - HotelsUtne Hotel: Accommodatie in hotels Utne - Hotels
Naam:  Utne Hotel
Straat:  Main Road
Stad:  5779 Utne
Staat:  Noorwegen
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresitsvrunotrnlarzhja

Korte Beschrijving

Het Utne Hotel is gelegen aan de Hardangerfjord, op 40 minuten rijden van Voss. Het herbergt een 18e-eeuwse eetkamer en biedt unieke, historische accommodatie. De kamers van Hotel Utne zijn gevestigd in een hoofdgebouw en in een bijgebouw. Ze hebben een eigen badkamer met een douche. Op de kamers zijn televisies en radio's bewust weggelaten om de ouderwetse sfeer te behouden. Het ontbijt en andere maaltijden worden bereid met verse, lokale ingrediënten en geserveerd in de historische eetzaal. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de bar Mor Utne Stova. WiFi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. Het personeel van de 24-uursreceptie kan helpen met het regelen van wandellingen, skitochten en ciderproeverijen. Het Hardanger Folk Museum ligt op 5 minuten lopen van het hotel. De stad Bergen bevindt zich op 122 km rijden.

 
 
facebook g+ twitter