Europa > Polen > Gdańsk / Danzig > Hotel Królewski

Informatie over bezwaar Hotel Królewski

Welkom op Hotel Królewski op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Królewski, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Królewski, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Królewski, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Królewski

Hotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Królewski: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - Hotels
Naam:  Hotel Królewski
Straat:  Ołowianka 1
Stad:  80-751 Gdańsk
Staat:  Polen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
152 zł
35 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Królewski ligt op het eiland Ołowianka, dat zich tussen de waterkant van Motława en het Stepka-kanaal bevindt. Het biedt kamers vlak bij de oude binnenstad van Gdańsk. Er is gratis WiFi beschikbaar in het gehele hotel en het biedt gratis parkeergelegenheid .. De kamers van het Królewski zijn voorzien van houten meubels, waaronder een bureau. Alle kamers beschikken over een kabel-tv en een minibar. Sommige kijken uit over de middeleeuwse waterkant. 's Ochtends wordt er een ontbijtbuffet verzorgd. Het restaurant van het hotel serveert later op de dag Poolse gerechten. Het personeel staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, en helpt u graag met het organiseren van rondleidingen en taxivervoer. Het eiland zelf heeft een aantal interessante locaties te bieden, zoals het Maritiem Museum, Het Baltisch Filharmonisch Orkest en de jachthaven van Gdańsk. Deze locaties liggen allemaal op minder dan 150 meter afstand. Długi Targ, het oude stadshart, bevindt zich op 850 meter afstand van Królewski. Het treinstation Gdańsk Główny vindt u op 2,2 kilometer van het hotel.


Belangrijke informatie

De prijs die tijdens het reserveren wordt vermeld voor het ontbijt is een gereduceerd tarief dat lager is dan de prijs waartegen het ontbijt in de accommodatie wordt aangeboden.

 
 
facebook g+ twitter