Europa > Polen > Gdańsk / Danzig > Hotel Amazonka

Informatie over bezwaar Hotel Amazonka

Welkom op Hotel Amazonka op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Amazonka, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Amazonka, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Amazonka, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Amazonka

Hotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - HotelsHotel Amazonka: Accommodatie in hotels Gdańsk / Danzig - Hotels
Naam:  Hotel Amazonka
Straat:  ul. Krzywoustego 13
Stad:  80-360 Gdańsk
Staat:  Polen
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
120 zł
25 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresitsvrunonlarzh

Korte Beschrijving

Hotel Amazonka heeft 2 sterren en is gevestigd in Gdańsk, op 1,7 km van de kathedraal Oliwa en op 2 km van het zandstrand aan de Baltische zee. Het hotel beschikt over kamers met een zitgedeelte en gratis WiFi. Alle lichte kamers van het Amazonka zijn ingericht met warme kleuren en houten elementen. Elke kamer is voorzien van kabel-tv, een telefoon en een eigen badkamer met douche. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in het restaurant van het hotel, dat traditionele Poolse en Europese gerechten biedt. Gasten kunnen genieten van een drankje aan de bar of in de nachtclub. Hotel Amazonka ligt op 8 km van het centrum van Gdańsk en op slechts 3,5 km van het centrum van Sopot. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel.

 
 
facebook g+ twitter