Europa > Griekenland > Vrasná > Pension Pfaffenhofen

Informatie over bezwaar Pension Pfaffenhofen

Welkom op Pension Pfaffenhofen op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Pension Pfaffenhofen, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Pension Pfaffenhofen, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Pension Pfaffenhofen, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Pension Pfaffenhofen

Pension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - HotelsPension Pfaffenhofen: Accommodatie in hotels Vrasná - Hotels
Naam:  Pension Pfaffenhofen
Straat:  Makedonia str.
Stad:  57021 Vrasná
Staat:  Griekenland
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresithusvrubgnoslhrrotrnlelarzh

Korte Beschrijving

Pension Pfaffenhofen ligt op 65 km van Thessaloniki en aan het strand van Vrasna bij de Golf van Strimonikos. Het pension ligt op een bevoorrechte locatie op slechts 30 meter van een van de grootste stranden van Griekenland. Het 11 kilometer lange strand krijgt elk jaar een blauwe vlag (ecologische vlag) toegekend. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, een badkamer, airconditioning en een koelkast. Pension Pfaffenhofen ligt in de buurt van vele tavernes en strandcafés. Het is een ideale keuze voor mensen die van een ontspannende vakantie aan het strand willen genieten.

 
 
facebook g+ twitter