Europa > San Marino > San Marino > Hotel Cesare

Informatie over bezwaar Hotel Cesare

Welkom op Hotel Cesare op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Cesare, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Cesare, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Cesare, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Cesare

Hotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Cesare: Accommodatie in hotels San Marino - Hotels
Naam:  Hotel Cesare
Straat:  Via Salita Alla Rocca 7
Stad:  47890 San Marino
Staat:  San Marino
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
63 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Cesare is een elegant hotel met een lichte inrichting en een verfijnde sfeer. Het hotel ligt in een voetgangersgebied binnen de historische muren van San Marino, op slechts 20 meter van de openbare parkeergelegenheid op het Piazzale Cava Antica. De kamers zijn smaakvol ingericht in levendige kleuren en hebben een parketvloer. Elke kamer biedt gratis WiFi, airconditioning en een sky-tv met internationale kanalen. De kamers kijken uit op het historische centrum, de toren van San Marino of het dal. Het ontbijtbuffet bestaat uit gebak, zelfgemaakte taarten, vleeswaren en gekookte eieren. Er worden ook typische producten uit San Marino geserveerd. Als gast krijgt u korting in het restaurant, dat gespecialiseerd is in huisgemaakte pasta en gegrild vlees en vis. Het Cesare beschikt over een indrukwekkende glazen gevel, een terras en landschapstuinen. Het personeel kan zorgen voor een korte gids van het historische centrum en kortingskaarten voor sommige kastelen, musea en winkels. U kunt gemakkelijk lopen naar het Palazzo Pergami, de 3 torens en de kunstgalerie van Sint Franciscus. Rimini en de Adriatische Zee liggen op 30 minuten rijden.


Belangrijke informatie

De servicekosten zijn niet van toepassing voor zakelijke gasten die een btw-nummer hebben en een factuur willen. Dit hotel ligt in een voetgangersgebied. De tarieven voor het parkeren zijn slechts geldig indien deze rechtstreeks zijn betaald aan de accommodatie, anders zijn er verschillende tarieven van toepassing.

 
 
facebook g+ twitter