Europa > San Marino > San Marino > Hotel Joli

Informatie over bezwaar Hotel Joli

Welkom op Hotel Joli op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Joli, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Joli, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Joli, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Joli

Hotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Joli: Accommodatie in hotels San Marino - Hotels
Naam:  Hotel Joli
Straat:  Viale Federico D'Urbino 36 B
Stad:  47890 San Marino
Staat:  San Marino
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
38 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Joli biedt een panoramisch uitzicht op San Marino en de omgeving van Montefeltro. Het ligt op slechts 300 meter van de ingang van het historische centrum. Het hotel biedt gratis WiFi en heeft kamers met airconditioning en 2 restaurants. De kamers van het Joli zijn voorzien van een satelliet-tv, een minibar en een roze marmeren badkamer. Sommige kamers hebben een balkon met uitzicht op de stad of de bergen van de Marche-streek. In restaurant Vecchia Stazione worden op aanvraag traditionele gerechten uit Romagna geserveerd. De Antichi Orti biedt pizza uit een traditionele houtoven en ook regionale specialiteiten. Hotel Joli ligt op 100 meter van het centrale busstation en een parkeerplaats waar gasten korting krijgen. De beroemde kastelen La Rocca Guaita en La Cesta liggen op 20 minuten lopen van het hotel.


Belangrijke informatie

Zakenreizigers die een BTW-nummer hebben en uiterlijk om 17:00 uur op de dag voor aankomst om een factuur vragen, hoeven geen servicetoeslag te betalen. Het hotel heeft goedkope dagparkeerkaarten die gasten bij aankomst kunnen aanschaffen.

 
 
facebook g+ twitter