Informatie over bezwaar Hotel Global

Welkom op Hotel Global op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Global, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Global, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Global, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Global

Hotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - HotelsHotel Global: Accommodatie in hotels Brno - Hotels
Naam:  Hotel Global
Straat:  Libušino Údolí 58
Stad:  62300 Brno
Wijk:  Brno stad
Regio:  Zuid-Moravië
Staat:  Tsjechië
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
29 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresithurubgslrotrnlarzh

Korte Beschrijving

Hotel Global is rustig gelegen in het Kohoutovice-bos, dicht bij het beurscentrum van Brno, dat in slechts 5 minuten rijden te bereiken is. Met het openbaar vervoer reist u ook rechtstreeks naar het beurscentrum. Het hotel biedt comfortabele, rookvrije kamers met een balkon en houten vloeren. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Bij de receptie kunt u gratis een haardroger een een notebook lenen. Het restaurant biedt een gevarieerde keuze aan specialiteiten en een verscheidenheid aan Moravische en internationale wijnen. Op zomerse dagen kunt u eten en drinken op een open terras. Gasten kunnen gebruikmaken van een fitnessruimte. Het beroemde kasteel Špilberk van Brno ligt ook in de buurt. Het waterpark Brno Kohoutovice is vanuit Hotel Global in 5 minuten lopen te bereiken.


Belangrijke informatie

Het restaurant is alleen geopend voor reserveringen van groepen vanaf 10 personen.

 
 
facebook g+ twitter