Europa > Zweden > Stockholm > Berns Hotel

Informatie over bezwaar Berns Hotel

Welkom op Berns Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Berns Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Berns Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Berns Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Berns Hotel

Berns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - HotelsBerns Hotel: Accommodatie in hotels Stockholm - Hotels
Naam:  Berns Hotel
Straat:  Näckströmsgatan 8
Stad:  111 47 Stockholm
Staat:  Zweden
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
1349 kr
134 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitsvrudanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit stijlvolle boetiekhotel bevindt zich naast de haven van Nybrokajen in het centrum van Stockholm. Het beschikt over een historische eetzaal, kunsttentoonstellingen in de lobby en kamers met een iPod-dock en gratis vast internet. Het plein Stureplan ligt op 3 minuten loopafstand. Het Berns Hotel is gevestigd in een indrukwekkend gebouw uit 1863 en biedt elegante, modern ingerichte kamers met luxe bedden en designbeddengoed. Modetijdschriften en gratis WiFi zijn ook inbegrepen. De knusse, eigen Franse bistro kijkt uit over het Berzelii-park. Onder een bladgouden plafond en antieke kroonluchters kunt u genieten van een populair ontbijtbuffet en Aziatische specialiteiten. In het Berns Hotel is een populaire concertzaal en nachtclub gevestigd. Hotel Berns bevindt zich op slechts 500 meter van de oude binnenstad en het Koninklijk Paleis en op slechts 2 minuten lopen van de tramhalte Nybroplan. De deskundige medewerkers zijn altijd bereid om u tips over de omgeving te geven. Vanaf de nabijgelegen haven vertrekken rondvaartboten en rondleidingen door de archipel.


Belangrijke informatie

Bij een reservering van 5 kamers of meer kunnen andere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn.

 
 
facebook g+ twitter