Europa > Zweden > Örebro > Behrn Hotell

Informatie over bezwaar Behrn Hotell

Welkom op Behrn Hotell op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Behrn Hotell, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Behrn Hotell, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Behrn Hotell, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Behrn Hotell

Behrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - HotelsBehrn Hotell: Accommodatie in hotels Örebro - Hotels
Naam:  Behrn Hotell
Straat:  Stortorget 12
Stad:  702 11 Örebro
Staat:  Zweden
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
975 kr
97 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitsvrudanofitrnlarzh

Korte Beschrijving

Dit elegante hotel ligt in het centrum van Örebro en kijkt uit over het plein Stortorget. Het ligt op slechts 500 meter van het middeleeuwse kasteel van Örebro. Gasten kunnen genieten van gratis WiFi en gratis toegang tot de spa. De individueel ingerichte kamers van Behrn Hotell hebben airconditioning, satelliet-tv en uitzicht op het plein of de binnenplaats. Lichte snacks en drankjes worden geserveerd in de lobbybar van Hotell Behrn. De lobby is modern ingericht en heeft een flatscreen-tv. Voor ontspanning kunt u terecht in het wellnesscentrum van het hotel, dat beschikt over 2 bubbelbaden, een sauna en hydromassage. Behrn Hotell ligt op 10 minuten lopen van trekpleisters als de Behrn Arena en het congrescentrum Conventum. Het personeel van het hotel kan u advies geven over restaurants, bars en winkels op loopafstand.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat bezoekers niet toegestaan zijn in het complex, tenzij u dit van tevoren met de accommodatie afspreekt. Alleen gasten van de accommodatie kunnen gebruikmaken van de voorzieningen. Het hotel vereist dat de naam van de houder van de creditcard overeenkomt met de naam van de gast op de reserveringsbevestiging. U bent verplicht om bij het inchecken een ​​identiteitsbewijs met foto en de creditcard die is gebruikt om te reserveren te tonen.

 
 
facebook g+ twitter