Europa > Zweden > Göteborg > Elite Plaza Hotel

Informatie over bezwaar Elite Plaza Hotel

Welkom op Elite Plaza Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Elite Plaza Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Elite Plaza Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Elite Plaza Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - HotelsElite Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Göteborg - Hotels
Naam:  Elite Plaza Hotel
Straat:  Västra Hamngatan 3
Stad:  411 17 Gothenburg
Staat:  Zweden
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
990 kr
99 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Elite Plaza Hotel ligt in een stijlvol neo-klassiek gebouw in het centrum van Göteborg en combineert ouderwets comfort met moderne voorzieningen. Het biedt gratis WiFi en kamers met een smaakvolle inrichting en een lcd-televisie. Alle comfortabele kamers in het Elite Plaza zijn uitgerust met een minibar, kabel-tv en een kluisje. De inrichting is een mix van internationale stijlen en klassiek Scandinavisch design. Het atrium-achtige restaruant Swea Hof biedt elegante, gastronomische maaltijden, hoodzakelijk bereid met lokale ingrediënten. Bij de Plaza Bar en in de Britse The Bishop's Arms pub kunt u drankjes bestellen. Op zondag wordt het ontbijt tot 12:00 uur geserveerd en kunt u tot 18:00 uur uitchecken. Dit geldt niet in het hoogseizoen. Verder kunt u ontspannen in de ontspanningsruimte, die compleet is ingericht met een sauna en een volledig uitgeruste fitnessruimte. De exclusieve spadiensten in het nabijgelegen Elite Park Avenue Hotel zijn ook beschikbaar voor gasten van het Plaza. Het Zweedse Expositie- en Congrescentrum en het pretpark Liseberg bevinden zich op 8 minuten rijden van het hotel.


Belangrijke informatie

De aanbieding voor een laat ontbijt en laat uitchecken op zondag is niet van toepassing in de volgende periodes: 18 december 2016 - 14 januari 2017 20 juni - 19 augustus 2017 18 december 2017 - 13 januari 2018 De openingstijden van het restaurant variëren tijdens de kerstdagen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Elite Plaza Hotel. Reserveringen van 9 kamers of meer voor dezelfde data en van dezelfde persoon worden beschouwd als een groepsreservering. Hiervoor gelden andere voorwaarden en extra toeslagen. Voor een groepsreservering wordt u verzocht van tevoren contact op te nemen met het hotel, om de bevestiging van de reservering met gewijzigde voorwaarden, groepstarieven en toeslagen te ontvangen. De naam van de creditcardhouder dient overeen te komen met de naam van de persoon die vermeld staat op de reserveringsbevestiging. Als u voor iemand anders reserveert, wordt u vriendelijk verzocht om na de reservering rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie voor meer informatie.

 
 
facebook g+ twitter