Europa > Turkije > Şanlıurfa > Dedeman Sanliurfa

Informatie over bezwaar Dedeman Sanliurfa

Welkom op Dedeman Sanliurfa op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Dedeman Sanliurfa, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Dedeman Sanliurfa, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Dedeman Sanliurfa, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Dedeman Sanliurfa

Dedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - HotelsDedeman Sanliurfa: Accommodatie in hotels Şanlıurfa - Hotels
Naam:  Dedeman Sanliurfa
Straat:  Ataturk Mah. Hastane Cad.
Stad:  63000 Sanlıurfa
Staat:  Turkije
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
49 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitsvrubgdanorotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit prestigieuze 5-sterrenhotel biedt een indrukwekkend panoramisch uitzicht over de stad en beschikt over moderne accommodaties en faciliteiten. U kunt ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of aan uw conditie werken in het fitnesscentrum. Daarna kunt u genieten van een diner op het terras, een drankje in de bar of een dansje in de nachtclub van het hotel. Het restaurant Safran serveert diverse gerechten, waaronder lokale à-la-cartedelicatessen. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd. Het Dedeman Sanliurfa is gecertificeerd als een milieuvriendelijk hotel en ligt op ongeveer 15 minuten lopen van de heilige plaats Balikli Gol (Vismeer). Het Sanliurfa bevindt zich op 35 km van de luchthaven GAP Sanliurfa en op 5 minuten rijden van het centrale busstation. Op verzoek en tegen een toeslag kan er een pendeldienst worden geregeld.

 
 
facebook g+ twitter