Europa > IJsland > Reykjavik > 101 Hotel

Informatie over bezwaar 101 Hotel

Welkom op 101 Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object 101 Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object 101 Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid 101 Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • 101 Hotel

101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels101 Hotel: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels
Naam:  101 Hotel
Straat:  Hverfisgata 10
Stad:  101 Reykjavík
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
392 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit stijlvolle en moderne boetiekhotel is gelegen in het centrum van Reykjavík, naast het IJslandse Operagebouw. Het biedt gratis WiFi, een fitnesscentrum en een spa. Het 101 Hotel beschikt tevens over een mooi restaurant en een bar. Elke kamer is eigentijds ingericht in de kleuren zwart en wit. Alle kamers zijn uitgerust met een minibar, satelliet-tv, cd-/dvd-speler en een iPod-dock. Sommige kamers hebben tevens uitzicht op de haven. Het eigen restaurant serveert traditioneel IJslandse en internationale gerechten. Het biedt ook speciale menu's voor zowel happy hour als brunch. U kunt na het diner genieten van een drankje in de gezellige bar. Hotel 101 bevindt zich direct om de hoek van de Laugavegur, de belangrijkste winkelstraat van de stad. De medewerkers helpen u graag met tips voor diverse restaurants, cafés en winkels op loopafstand.


Belangrijke informatie

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat de tarieven op deze website in EUR staan vermeld. U dient echter te betalen in ISK, op basis van de officiële wisselkoers.

 
 
facebook g+ twitter