Europa > IJsland > Reykjavik > Hotel Frón

Informatie over bezwaar Hotel Frón

Welkom op Hotel Frón op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Frón, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Frón, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Frón, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Frón

Hotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Frón: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels
Naam:  Hotel Frón
Straat:  Laugavegur 22A
Stad:  101 Reykjavík
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
106 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Frón heeft een gunstige locatie in de winkelstraat Laugavegur in het centrum van Reykjavik. Het biedt gratis WiFi en beschikt over kamers en appartementen met een eigen badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van keukenfaciliteiten. Elke accommodatie in Hotel Frón beschikt over een flatscreen-tv, een minibar en een kluisje op de kamer. De appartementen hebben een eigen keuken met een fornuis, een magnetron en een koelkast. Het naburige restaurant Scandinavian serveert Scandinavische gerechten en verzorgt elke ochtend het ontbijtbuffet van het hotel. U kunt ook een licht ontbijt aanvragen vanaf 4:00 uur Het hotel heeft een 24-uursreceptie. U kunt ter plekke een computer lenen. Het personeel kan rondleidingen door Reykjavik voor u regelen. Er zijn tal van cafés, restaurants en winkels in de buurt. In 5 minuten loopt u naar de Hallgrímskirkja-kerk.

 
 
facebook g+ twitter