Europa > IJsland > Reykjavik > CenterHotel Klopp

Informatie over bezwaar CenterHotel Klopp

Welkom op CenterHotel Klopp op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object CenterHotel Klopp, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object CenterHotel Klopp, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid CenterHotel Klopp, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • CenterHotel Klopp

CenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsCenterHotel Klopp: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels
Naam:  CenterHotel Klopp
Straat:  Klapparstig 26
Stad:  101 Reykjavík
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
173 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt vlakbij de Laugavegur, de belangrijkste winkelstraat van Reykjavik. Het hotel biedt kamers met gratis draadloos internet, satelliettelevisie en een minibar. Er zijn diverse eet- en uitgaansgelegenheden te vinden op een steenworp afstand. De kamers van CenterHotel Klopp zijn allemaal voorzien van houten vloeren en ingericht in moderne Scandinavische stijl. Koffie- en theefaciliteiten zijn tevens aanwezig. Vele kamer beschikken over een indrukwekkend uitzicht op de baai en de nabijgelegen bergen. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd bij de receptie van het hotel. Voor de andere maaltijden kan het deskundige personeel nabijgelegen restaurants aanbevelen. Zij kunnen ook helpen met het plannen van uitstapjes en bezienswaardigheden in de omgeving aanbevelen. Klopp CenterHotel bevindt zich op 45 minuten rijden van de luchthaven van Keflavík. De haven van Reykjavik ligt op een loopafstand van ongeveer 10 minuten. Hier vertrekt de zeesafari Life of Whales.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat er naast het hotel bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit kan leiden tot lichte geluidsoverlast, vooral tijdens kantooruren.

 
 
facebook g+ twitter