Europa > IJsland > Reykjavik > Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Informatie over bezwaar Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Welkom op Icelandair Hotel Reykjavik Natura op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Icelandair Hotel Reykjavik Natura, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Icelandair Hotel Reykjavik Natura, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Icelandair Hotel Reykjavik Natura, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Icelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsIcelandair Hotel Reykjavik Natura: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels
Naam:  Icelandair Hotel Reykjavik Natura
Straat:  Nauthólsvegur 52
Stad:  101 Reykjavík
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
141 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit milieuvriendelijke hotel ligt naast de stille bossen van de Öskjuhlíd-heuvel en op 1 km van het geothermische strand van Nauthólsvík. WiFi en toegang tot de fitnessruimte zijn gratis. De moderne kamers van het Icelandair Natura beschikken over geluidsisolatie en zijn standaard voorzien van een koelkast, thee- en koffiefaciliteiten en een satelliet-tv. Satt, het restaurant van het hotel, serveert een ontbijtbuffet en IJslandse dagschotels. De stijlvolle Satt Bar is een aangename plek om te ontspannen en een praatje te maken met andere gasten. Het hotel biedt ook plaats aan de IJslandse Tentoonstelling voor Moderne Kunst. Er zijn ook een excursiebalie en spafaciliteiten te vinden. De gasten krijgen een gratis pas voor de stadsbus. Het stadscentrum en de binnenlandse luchthaven van Reykjavik bereikt u in minder dan 5 minuten rijden.


Belangrijke informatie

De prijzen worden vermeld in EUR, maar u betaalt in ISK volgens de wisselkoers op de dag van betaling. Laat Icelandair Hotel Reykjavik Natura van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter