> > > ION Adventure Hotel

Informatie over bezwaar ION Adventure Hotel

Welkom op ION Adventure Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object ION Adventure Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object ION Adventure Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid ION Adventure Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • ION Adventure Hotel

ION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsION Adventure Hotel: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  ION Adventure Hotel
Straat:  Nesjavellir
Stad:  801 Nesjavellir
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
336 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt op de tafelberg Hengill, op 18 km van het Thingvellir Nationaal Park, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het restaurant serveert Scandinavische specialiteiten en heeft een bar met een panoramisch, schilderachtig uitzicht. Alle kamers van het Ion Adventure Hotel hebben gratis WiFi, een satelliet-tv, een zithoek en een eigen badkamer. Sommige kamers kijken uit op het meer Thingvallavatn. U kunt verschillende faciliteiten reserveren, zoals een eigen spa en sauna. Gasten van Ion Adventure kunnen ook genieten van een gemeenschappelijke tv-lounge. Het centrum van Reykjavik ligt op 45 minuten rijden van het hotel.


Belangrijke informatie

Hoewel alle prijzen in EUR vermeld zijn, dient u er wel rekening mee te houden dat de prijzen in ISK gemaakt worden op basis van de wisselkoers op de dag dat de rekening wordt opgemaakt.

 
 
facebook g+ twitter