Europa > IJsland > Háls > Hotel Edda Storutjarnir

Informatie over bezwaar Hotel Edda Storutjarnir

Welkom op Hotel Edda Storutjarnir op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Edda Storutjarnir, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Edda Storutjarnir, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Edda Storutjarnir, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Edda Storutjarnir

Hotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - HotelsHotel Edda Storutjarnir: Accommodatie in hotels Háls - Hotels
Naam:  Hotel Edda Storutjarnir
Straat:  Storutjarnir, Road no.1, 50 km from Husavik
Stad:  641 Háls
Staat:  IJsland
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptitsvrudanofisltrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Edda Storutjarnir is mooi gelegen in het noorden van IJsland en heeft een buitenzwembad en een eigen restaurant en bar. Het bevindt zich op 30 minuten rijden van de thermen van het Mývatn-meer en plekken in Húsavík waar u walvissen kunt zien. De kamers van Hotel Edda Storutjarnir zijn klassiek ingericht met meubilair van licht hout en tapijt op de vloeren. Er is accommodatie met een eigen badkamer beschikbaar, maar er zijn ook kamers met een wastafel en een gedeelde badkamer. U kunt zich verheugen op een buitenzwembad en ontspannen in het buitenbubbelbad. Het Edda Storutjarnir heeft ook een speelplaats voor kinderen. Vanuit het restaurant van het hotel hebt u een schilderachtig uitzicht. De medewerkers van de 24-uursreceptie helpen u graag met advies over activiteiten en bezienswaardigheden. Gasten kunnen gratis parkeren op het terrein van Hotel Edda Storutjarnir.


Belangrijke informatie

De prijzen staan vermeld in EUR. Houd er rekening mee dat de gemaakte kosten in rekening worden gebracht in ISK op basis van de wisselkoers op de dag van betaling.

 
 
facebook g+ twitter