> > > Hótel Laugar

Informatie over bezwaar Hótel Laugar

Welkom op Hótel Laugar op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hótel Laugar, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hótel Laugar, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hótel Laugar, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hótel Laugar

Hótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - HotelsHótel Laugar: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hótel Laugar
Straat:  Húsavík
Stad:  650 Laugar
Staat:  
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrunlzh

Korte Beschrijving

Hotel Reykjadalur ligt beschut in de rustige, landelijke omgeving van de Reykjadalur-vallei, op het kruispunt met het noordoosten van IJsland. Het hotel bevindt zich op slechts een kort eindje rijden van Akureyri (60 km), Husavik (40 km) en het meer van Myvatn (30 km). Hotel Reykjadalur is een toegangspoort tot een aantal van de voornaamste bezienswaardigheden in de streek, waaronder de watervallen van Godafoss, Dettifoss, en de Asbyrgi-canyon. De accommodatie ligt ook dicht bij een aantal van IJslands beste forel- en zalmrivieren, waaronder de legendarische Laxa in Adaldalur. Hotel Reykjadalur is een zomerhotel dat tijdens de wintermaanden deels gebruikt wordt als internaat.


Belangrijke informatie

Alle bedragen worden berekend in EUR, op basis van de wisselkoers op de dag dat de rekening wordt opgemaakt. Bij een reservering van 5 of meer kamers kunnen er andere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn.

 
 
facebook g+ twitter