Europa > IJsland > Akureyri > Hotel Edda Akureyri

Informatie over bezwaar Hotel Edda Akureyri

Welkom op Hotel Edda Akureyri op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Edda Akureyri, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Edda Akureyri, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Edda Akureyri, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Edda Akureyri

Hotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - HotelsHotel Edda Akureyri: Accommodatie in hotels Akureyri - Hotels
Naam:  Hotel Edda Akureyri
Straat:  Eyrarlandsvegi 28
Stad:  600 Akureyri
Staat:  IJsland
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresithusvrudanofitrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit budgetzomerhotel ligt in Akureyri, de voornaamste stad in het noorden van IJsland. Het hotel ligt op een korte wandeling van het stadscentrum en de kust van de fjord Eyjafjörður. Er is gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein. De kamers hebben een eigen of gemeenschappelijke badkamer en sommige zijn uitgerust met een televisie. Het restaurant serveert gerechten in buffetvorm. In de lobby is een klein café. Bij mooi weer kunnen gasten buiten zitten op het terras. De gemeenschappelijke lounge beschikt over 2 pooltafels, een stereo-installatie en een piano. Naast het hotel bevindt zich een verwarmd buitenzwembad (geothermisch) met hete baden. De botanische tuinen van Akureyri zijn ook dichtbij en het mooie meer Mývatn ligt op 1 uur rijden. Tot de populaire activiteiten in de omgeving behoren wandelen, klimmen en walvissen spotten.


Belangrijke informatie

De prijzen worden vermeld in EUR, maar u betaalt in ISK volgens de wisselkoers op de dag van betaling.

 
 
facebook g+ twitter