Noord-Amerika > Canada > Whistler > The Listel Hotel Whistler

Informatie over bezwaar The Listel Hotel Whistler

Welkom op The Listel Hotel Whistler op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object The Listel Hotel Whistler, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object The Listel Hotel Whistler, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid The Listel Hotel Whistler, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • The Listel Hotel Whistler

The Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsThe Listel Hotel Whistler: Accommodatie in hotels Whistler - Hotels
Naam:  The Listel Hotel Whistler
Straat:  4121 Village Green
Stad:  V0N 1B4 Whistler
Staat:  Canada
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
$254
173 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel in Whistler ligt op 2 minuten lopen van de winkel- en eetgelegenheden in Whistler Village, en beschikt over een gedeelde hot tub in de buitenlucht. De accommodatie biedt gratis WiFi. De gondelbaan Blackcomb Excalibur kan te voet in 7 minuten worden bereikt. De kamers van The Listel Hotel Whistler hebben een flatscreen-tv, een koelkast en een koffiezetapparaat. Sommige kamers bieden ook airconditioning. The Listel Hotel serveert een continentaal ontbijt in de ontbijtruimte die zich vlak bij de lobby bevindt. Het ontbijt bestaat uit fruit, ontbijtgranen, zoete deegwaren, koffie en vruchtensap. U kunt dineren in het restaurant Bearfoot Bistro of iets drinken in de Champagne Lounge. The Whistler Listel Hotel heeft ook een businesscentrum en vergaderzalen. Er is tevens een was- en stomerijservice beschikbaar. Hotel Listel ligt op 5 minuten rijden van het natuurpark Blueberry Beach Park North bij het meer Alta Lake. Het provinciale park Blackcomb Glacier bevindt zich op 13 kilometer van het hotel.


Belangrijke informatie

U dient minimaal 21 jaar oud te zijn om te kunnen inchecken. Niet-restitueerbare reserveringen worden onmiddellijk na het reserveren in rekening gebracht zonder de mogelijkheid van terugbetaling. Let op: de voorwaarden voor de borg zijn afhankelijk van het seizoen: 1 mei tot 30 november: de 1e nacht wordt bij het reserveren in rekening gebracht en de rest zal 48 uur voor aankomst door de accommodatie worden afgeschreven. Bij annuleringen vóór 48 uur voor aankomst zal de 1e nacht worden terugbetaald. 1 t/m 15 december en 3 januari t/m 30 april: de 1e nacht wordt bij het reserveren in rekening gebracht en de rest zal 14 dagen voor aankomst door de accommodatie worden afgeschreven. Bij annuleringen vóór 14 dagen voor aankomst zal de 1e nacht worden terugbetaald. 16 december t/m 2 januari: de totale prijs van de reservering wordt in rekening gebracht op het moment van reservering. Bij annuleringen vóór 30 dagen voor aankomst wordt het gehele bedrag terugbetaald. In geval van niet verschijnen behoudt The Listel Hotel Whistler de volledige betaling die in rekening is gebracht op de aan de reservering gekoppelde creditcard. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen.

 
 
facebook g+ twitter