Azië > Koeweit > Kuwait > Al Manshar Rotana - Kuwait

Informatie over bezwaar Al Manshar Rotana - Kuwait

Welkom op Al Manshar Rotana - Kuwait op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Al Manshar Rotana - Kuwait, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Al Manshar Rotana - Kuwait, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Al Manshar Rotana - Kuwait, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Al Manshar Rotana - Kuwait

Al Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - HotelsAl Manshar Rotana - Kuwait: Accommodatie in hotels Kuwait - Hotels
Naam:  Al Manshar Rotana - Kuwait
Straat:  Adjacent to Al Kout Waterfront
Stad:  64021 Kuwait
Staat:  Koeweit
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
47 دينار
127 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Al Manshar Rotana - Kuwait is een 5-sterren businesshotel in de regio Fahaheel, en heeft een strategische ligging in het hart van het olie- en gasdistrict, op 25 minuten van de internationale luchthaven Kuwait en 45 minuten rijden van de Saoedi-grens. Het hotel beschikt over 198 luxe kamers en suites, en alle kamers zijn uitgerust met IP-telefonie, breedbandinternet, een led-tv en een kitchenette. Het hotel biedt ook een verscheidenheid aan voedsel- en drankfaciliteiten. Restaurant Failaka ligt op de split-level verdieping, en biedt de hele dag door een uitgebreid à-la-cartemenu en een ontbijtbuffet, lunch en diner, in een aangename sfeer met thema-avonden. De Library Lounge is het lobbycafé waar u terecht kunt voor koffie, zoete deegwaren en broodjes, en voor een à-la-cartemenu. Snackrestaurant Bay View op het dak bij het zwembad bied een prachtig uitzicht over de zee. Al Manshar Rotana - Kuwait heeft ultramoderne conferentie- en banketfaciliteiten die voldoen aan de eisen voor vergaderingen, seminars en evenementen. De Al Kout Balzaal en de vergaderzalen bieden een veelzijdige zaal, aangevuld met een elegante raadzaal. Ze zijn allemaal uitgerust met high-tech faciliteiten, zoals op afstand bedienbare ingebouwde lcd-projectoren en schermen, en een modern verlichtingssysteem dat kan worden aangepast aan de behoefte van de gasten, ingebouwde speakers en up-to-date geluidssystemen. Tot de andere faciliteiten van het hotel behoort de ultramoderne Bodylines Leisure & Fitness Club met temperatuur-gecontroleerd zwembad op het dak, massageruimtes, sauna, stoombad en spa, en een businesscentrum.

 
 
facebook g+ twitter