> > > Ambassadeurs Hotel

Informatie over bezwaar Ambassadeurs Hotel

Welkom op Ambassadeurs Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Ambassadeurs Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Ambassadeurs Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Ambassadeurs Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Ambassadeurs Hotel

Ambassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsAmbassadeurs Hotel: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Ambassadeurs Hotel
Straat:  75 Avenue Taieb M'hiri, Belvedere
Stad:  1002 Tunis
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
60 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Ambassadeurs Hotel ligt in het centrum van Tunis, dicht bij de medina en op 15 minuten van de luchthaven Tunis Carthage en de haven Goulette. Het hotel biedt kamers en suites met gratis WiFi. De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, een lcd-tv met meer dan 30 satellietzenders en een telefoon voor internationale gesprekken. In het restaurant van het hotel kunt u genieten van de traditionele smaken van Tunesië. Er worden ook internationale gerechten geserveerd. Het Ambassadeurs Hotel ligt op slechts een korte wandeling van de oude binnenstad van Tunis en het Belvedère Park in het hart van het zakelijke district.

 
 
facebook g+ twitter