> > > Acropole Tunis

Informatie over bezwaar Acropole Tunis

Welkom op Acropole Tunis op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Acropole Tunis, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Acropole Tunis, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Acropole Tunis, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Acropole Tunis

Acropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsAcropole Tunis: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Acropole Tunis
Straat:  Berges Du Lac
Stad:  2045 Tunis
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
107 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptitsvrudanofislhrtrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Acropole Tunis ligt in de zakelijke wijk Les Berges du Lac. Het is voorzien van een buitenzwembad en biedt accommodaties met airconditioning, een eigen badkamer en een satelliet-tv. Er wordt dagelijks een ontbijt geserveerd en het restaurant van Acropole Tunis serveert traditioneel Tunesische gerechten. U kunt bovendien ontspannen op het terras bij het zwembad en genieten van een drankje in de (koffie)bar van het hotel. Acropole Tunis Hotel biedt gratis privéparkeergelegenheid. Het hotel heeft ook een 24-uursreceptie met een wisselkantoorservice.


Belangrijke informatie

Let op: het hotel serveert geen alcoholische dranken. Het drinken van alcohol op uw kamer is toegestaan.

 
 
facebook g+ twitter