> > > Diplomat Hotel

Informatie over bezwaar Diplomat Hotel

Welkom op Diplomat Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Diplomat Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Diplomat Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Diplomat Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Diplomat Hotel

Diplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsDiplomat Hotel: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Diplomat Hotel
Straat:  44 Avenue Hédi Chaker
Stad:  1002 Tunis
Staat:  
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeskplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Diplomat Hotel ligt in het hart van Tunis, dicht bij de medina en op korte rijafstand van de internationale luchthaven Tunis-Carthage. De kamers zijn voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Het Diplomat biedt geluiddichte kamers en suites met een flatscreen-tv met satellietkanalen. Alle kamers zijn bereikbaar met een lift en de suites hebben een aparte zithoek. Ter ontspanning biedt het Diplomat de Ambassado Bar en op het Green Side terras kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op Tunis. Het Diplomat beschikt over 2 restaurants, Le Corail en Scala. U kunt er genieten van Tunesische en internationale gerechten. Er is een 24-uursreceptie en het Diplomat Hotel biedt een stomerijservice en de mogelijkheid geld te wisselen.

 
 
facebook g+ twitter