> > > Majestic Hotel

Informatie over bezwaar Majestic Hotel

Welkom op Majestic Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Majestic Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Majestic Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Majestic Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Majestic Hotel

Majestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - HotelsMajestic Hotel: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Majestic Hotel
Straat:  36, Avenue De Paris
Stad:  1000 Tunis
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
54 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit jugendstilhotel ligt in het centrum van Tunis en biedt uitzicht op de Jardin Habib Thameur. Het Majestic Hotel heeft een solarium en biedt gratis WiFi. Alle kamers van het Majestic zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer en een flatscreen-tv met satellietzenders. De 2 restaurants van het hotel serveren internationale en Tunesische gerechten. Er is ook een snackbar en in de bar kunt u genieten van een ​​drankje. Het Majestic heeft een terras op de 1e verdieping met uitzicht op de levendige straat. De receptie is 24 uur per dag geopend en biedt een wasservice en een autoverhuurservice. Dit historische gebouw bevindt zich op minder dan 20 minuten rijden van de golf van Tunis. Het ligt op 500 meter van het metro- en busstation.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat alle betalingen zijn verschuldigd bij aankomst, behalve voor de niet-restitueerbare tarieven.

 
 
facebook g+ twitter