> > > Hotel Le Pacha

Informatie over bezwaar Hotel Le Pacha

Welkom op Hotel Le Pacha op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Le Pacha, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Le Pacha, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Le Pacha, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Le Pacha

Hotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Le Pacha: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hotel Le Pacha
Straat:  2.4 Avenue Kheireddine Pacha
Stad:  1002 Tunis
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
35 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Le Pacha is gelegen in het centrum van Tunis en biedt gemakkelijke toegang tot de luchthaven en het treinstation. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn alle voorzien van airconditioning, een satelliet-tv en een eigen badkamer. Le Pacha heeft een 24-uursreceptie en kan op verzoek een pendeldienst van/naar de luchthaven regelen. Het restaurant van het hotel, Le Calife, is 24 uur per dag geopend en serveert een ontbijtbuffet en een mix van de Tunesische en internationale keuken. Het hotel biedt daarnaast 24-uursroomservice. De internationale luchthaven Tunis-Carthage bevindt zich op 10 minuten rijden van Hotel Le Pacha en de soeks van de medina. Er is gratis eigen parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten die met de auto de omgeving willen verkennen.


Belangrijke informatie

Bij Hotel Le Pacha wordt een toeslag van 3% in rekening gebracht voor betalingen met een creditcard. Houd er rekening mee dat Hotel La Pacha geen reserveringen accepteert van niet-gehuwde stellen. Alle echtparen dienen bij het inchecken een geldige huwelijksakte te tonen. De naam op de reservering dient overeen te komen met de naam op de creditcard die gebruikt is om de reservering te maken. Bij het inchecken dient u de creditcard te tonen die u heeft gebruikt voor het maken van de reservering. De aanbetaling voor de reservering wordt in rekening gebracht op uw creditcard door E-rev UK LTD, die in naam van het hotel de betaling afhandelt. Op uw bankafschrift zal "e-rev ltd" vermeld staan.

 
 
facebook g+ twitter