> > > Ibis Tunis

Informatie over bezwaar Ibis Tunis

Welkom op Ibis Tunis op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Ibis Tunis, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Ibis Tunis, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Ibis Tunis, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Ibis Tunis

Ibis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsIbis Tunis: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Ibis Tunis
Straat:  Rue de Syrie 1002
Stad:  1002 Tunis
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
68 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel beschikt over kamers met airconditioning en gratis WiFi. Ibis Tunis ligt op 3 km van het centrum van Tunis en op 7 km van de luchthaven Tunis-Carthage. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd met lokale specialiteiten. De eenvoudig ingerichte kamers hebben een kluisje. De moderne, eigen badkamer heeft een douche en een haardroger. In de moderne eetzaal van het restaurant Wok & Co worden Aziatische gerechten geserveerd. U kunt ontspannen met een drankje in de bar. Ibis Tunis bevindt zich op 100 meter van het metrostation Nelson Mandela en op 2 km van de souks. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

 
 
facebook g+ twitter