> > > Novotel Tunis

Informatie over bezwaar Novotel Tunis

Welkom op Novotel Tunis op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Novotel Tunis, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Novotel Tunis, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Novotel Tunis, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Novotel Tunis

Novotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - HotelsNovotel Tunis: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Novotel Tunis
Straat:  44, Avenue Mohamed V
Stad:  1002 Tunis
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
106 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptithusvrubgdafitrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit 4-sterrenhotel ligt in het hart van de zakenwijk in Tunis, op 1,8 km van het stadscentrum. U kunt ontspannen met een drankje in de bar of videogames spelen in de spellenkamer. De kamers en suites in het Novotel Mohamed V hebben een moderne stijl en zijn voorzien van airconditioning en een televisie met films op aanvraag. Alle accommodatie beschikt over gratis WiFi en sommige hebben een iPod-dock. Het eigen Novotel Café serveert internationale gerechten voor lunch en diner. U kunt in de bar genieten van een cocktail en een lichte maaltijd, cake of gebak. Tot de andere diensten van het hotel behoren een stomerij, een 24-uursreceptie en een kinderopvang. Er is gratis privéparkeergelegenheid en de luchthaven Tunis-Carthage ligt op 7 km van de accommodatie.

 
 
facebook g+ twitter