Afrika > Tunesië > Tataouine > Hotel Dakyanus

Informatie over bezwaar Hotel Dakyanus

Welkom op Hotel Dakyanus op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Dakyanus, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Dakyanus, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Dakyanus, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Dakyanus

Hotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - HotelsHotel Dakyanus: Accommodatie in hotels Tataouine - Hotels
Naam:  Hotel Dakyanus
Straat:  Route El Ferch Bp:234
Stad:  3200 Tataouine
Staat:  Tunesië
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
40 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitrubgtrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Dakyanus ligt in de bruisende badplaats Tataouine, dicht bij de woestijn. Hier wacht u een warm onthaal in een groene omgeving, met alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen voor een heerlijk ontspannen verblijf. Hotel Dakyanus beschikt over 100 kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Ze bieden uitzicht op de oase of op het zwembad. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Hotel Dakyanus ook nog eens 2 eigen restaurants waar regionale en internationale gerechten worden geserveerd. U vindt er tevens een snackbar en diverse bars. Het hotel biedt veel diensten voor een ontspannen verblijf. U kunt lekker luieren bij het zwembad terwijl de kinderen zich vermaken in de miniclub (geopend van mei tot en met oktober). Gratis WiFi is beschikbaar in de bar, de receptie en het restaurant. Er geldt een toeslag voor WiFi op de kamer.


Belangrijke informatie

Neem van tevoren contact op me de accommodatie als u WiFi op de kamer wilt.

 
 
facebook g+ twitter