Informatie over bezwaar Kenza

Welkom op Kenza op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Kenza, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Kenza, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Kenza, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Kenza

Kenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - HotelsKenza: Accommodatie in hotels Shanīnī - Hotels
Naam:  Kenza
Straat:  Chenini Troglodytique
Stad:  3222 Shanīnī
Staat:  Tunesië
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
61 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresithusvrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Deze accommodatie ligt in het historische Tunesische dorp Chenini, op slechts 500 meter van de Sept Dormants-moskee. Kenza biedt accommodatie in een verzameling grotten en heeft een zonneterras. De kamers van Kenza beschikken over een eigen badkamer. U kunt genieten van traditioneel Tunesische gerechten in het restaurant van Kenza. Verder zijn er een bar, een souvenirwinkel en een 24-uursreceptie met een excursiebalie. De accommodatie bevindt zich op 1 km van oase El Ogla en is een ideale uitvalsbasis voor wandeltochten door Dahar.

 
 
facebook g+ twitter