Afrika > Tunesië > Gamarth > Ramada Plaza Tunis

Informatie over bezwaar Ramada Plaza Tunis

Welkom op Ramada Plaza Tunis op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Ramada Plaza Tunis, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Ramada Plaza Tunis, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Ramada Plaza Tunis, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Ramada Plaza Tunis

Ramada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - HotelsRamada Plaza Tunis: Accommodatie in hotels Gamarth - Hotels
Naam:  Ramada Plaza Tunis
Straat:  Les Cotes de Carthage
Stad:  1000 Gammarth
Staat:  Tunesië
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
81 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Ramada Plaza Tunis ligt aan de Tunesische kust, vlak bij de stranden van de Côte de Carthage. Het heeft een binnen- en een buitenzwembad, een hammam, een sauna en een fitnesscentrum. Alle kamers in het Ramada Plaza Tunis zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer, een balkon, een tv en gratis WiFi. De kamers zijn bereikbaar via een lift en de gasten hebben 24 uur per dag toegang tot het hotel. De 4 restaurants van het hotel serveren diverse internationale gastronomische gerechten en verse zeevruchten voor de lunch en het diner. Gasten kunnen genieten van snacks en ontspannen met een drankje in de bar van het hotel. Het Ramada Plaza Tunis ligt op 18 km van Tunis. De gasten kunnen een bezoek brengen aan de historische stad Carthago. Er is ook een golfbaan met 18 holes in de buurt en aan het nabijgelegen strand kunt u paragliden, zeilen, jetskiën en waterskiën.

 
 
facebook g+ twitter