Zuid-Amerika > Bolivia > La Paz > Hotel Presidente

Informatie over bezwaar Hotel Presidente

Welkom op Hotel Presidente op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Presidente, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Presidente, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Presidente, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Presidente

Hotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - HotelsHotel Presidente: Accommodatie in hotels La Paz - Hotels
Naam:  Hotel Presidente
Straat:  Calle Potosí 920
Stad:  9999 La Paz
Staat:  Bolivia
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
96 €
$102
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptitrunlarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Presidente biedt moderne accommodatie in het centrum van La Paz, op 1 straat van de pittoreske San Francisco-kerk. De Oasis Club op het dak beschikt over een spa en een verwarmd zwembad met panoramisch uitzicht. De aangename kamers van Hotel Presidente hebben verlichte, kamerhoge ramen en neutrale, maar decoratieve bedden. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv en gratis WiFi. U kunt gebruikmaken van de goed uitgeruste fitnessruimte van Hotel Presidente en genieten van de speelautomaten in de spelletjesruimte. Ontspanning is mogelijk met een geparfumeerde aromatherapiemassage. Hotel Presidente heeft 2 restaurants en een 24-uursroomservice. Het La Bella Vista-restaurant serveert regionale specialiteiten en het La Kantuta Café biedt een scala aan exotische cocktails. Er is elke dag een ontbijtbuffet. Het Presidente ligt op 3 straten van het centrale Plaza del Armas. Het hotel biedt een pendeldienst van/naar de luchthaven en gratis parkeergelegenheid. Tevens kunt u met de mobiele telefoon van het hotel reserveringen maken en gebruikmaken van de taxidiensten.

 
 
facebook g+ twitter