Azië > Brunei > Bandar Seri Begawan > Terrace Hotel

Informatie over bezwaar Terrace Hotel

Welkom op Terrace Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Terrace Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Terrace Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Terrace Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Terrace Hotel

Terrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - HotelsTerrace Hotel: Accommodatie in hotels Bandar Seri Begawan - Hotels
Naam:  Terrace Hotel
Straat:  GPO Box 49, Jalan Tasek Lama
Stad:  BS8760 Bandar Seri Begawan
Staat:  Brunei
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
62 €
$92
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Terrace Hotel beschikt over een fitnesscentrum met kamerhoge ramen en een prachtig buitenzwembad. In 10 minuten loopt u naar winkelcentrum Yayasan. WiFi is gratis in de lobby en het restaurant. Het Terrace Hotel is gunstig gelegen op 10 minuten lopen van het Royal Regalia Museum en de Sultan Omar Ali Saifuddin Moskee. Parkeren is gratis en het hotel ligt op slechts 9 km van de internationale luchthaven van Brunei. De kamers zijn voorzien van vloertapijten en klassieke, lichthouten meubels. Ze zijn uitgerust met airconditioning, kabel-tv, een kluisje, een koelkast en een aangrenzende badkamer met bad. In uw vrije tijd kunt u de attracties van Brunei verkennen met behulp van de excursiebalie of een potje biljart spelen in de lounge. U kunt tevens gebruikmaken van de zakelijke diensten en de wasservice van het Terrace Hotel. Het Cempaka Café biedt serveert westerse en Aziatische gerechten. U kunt informeel dineren met uitzicht op het tropische groen door de kamerhoge ramen.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het voor niet-moslims is toegestaan ​​om 2 flessen sterke drank en 12 blikjes bier mee te nemen.

 
 
facebook g+ twitter