Europa > Faeröer > Tórshavn > Hotel Tórshavn

Informatie over bezwaar Hotel Tórshavn

Welkom op Hotel Tórshavn op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Tórshavn, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Tórshavn, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Tórshavn, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Tórshavn

Hotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - HotelsHotel Tórshavn: Accommodatie in hotels Tórshavn - Hotels
Naam:  Hotel Tórshavn
Straat:  Torsgota 4, P.O. Box 97
Stad:  FO 110 Tórshavn
Staat:  Faeröer
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
650 kr
87 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt aan de haven van Tórshavn, op 300 meter van de oude binnenstad en de overheidsgebouwen van Tinganes. In elke kamer is een flatscreen-tv, thee- en koffiezetapparaat en een eigen badkamer te vinden. Sommige kamers van Hotel Tórshavn bieden uitzicht op de haven en het Nólsoy Fjord. Elke kamer heeft een bureau en premium filmkanalen op aanvraag. De Hvonn Brasserie serveert Italiaanse, Mexicaanse en Aziatische gerechten. Koffie, lichte maaltijden en nachtelijke cocktails worden aangeboden in de Café en Bar Hvonn. In het Tórshavn Hotel is overal gratis WiFi beschikbaar. Op aanvraag is er een pendeldienst naar de luchthaven van Vágar mogelijk.


Belangrijke informatie

Houdt u er rekening mee dat er een toeslag geldt voor betalingen met buitenlandse creditcards.

 
 
facebook g+ twitter