Afrika > Libië > Tripoli > Awal Hotel Tripoli

Informatie over bezwaar Awal Hotel Tripoli

Welkom op Awal Hotel Tripoli op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Awal Hotel Tripoli, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Awal Hotel Tripoli, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Awal Hotel Tripoli, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Awal Hotel Tripoli

Awal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - HotelsAwal Hotel Tripoli: Accommodatie in hotels Tripoli - Hotels
Naam:  Awal Hotel Tripoli
Straat:  Meseera El Kubra Street, 10.03.271, off Omar El Mokhtar Street, Tripoli
Stad:  Tripoli
Staat:  Libië
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
75 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Awal Hotel biedt 4-sterrenaccommodatie met gratis internet en een 32-inch lcd-tv in het centrum van Tripoli. Het internationale beursterrein van Tripoli bevindt zich op nog geen 5 minuten lopen. Het hotel biedt een 24-uursreceptie, een wasservice en schoenpoetsmachines. In het restaurant van het hotel kunt u terecht voor het ontbijt. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau en een minibar. Er liggen ook slippers en een badjas voor u klaar. Het Awal ligt op minder dan 500 meter van de kust van de Middellandse Zee en op 1 km van het Martelarenplein. De internationale luchthaven van Tripoli ligt op 30 kilometer van het hotel. Op verzoek kan er ook vervoer geregeld worden.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat sommige nationaliteiten bij aankomst op de luchthaven een inreisvisum in het paspoort gestempeld kunnen krijgen. Controleer voor vertrek de visumeisen die voor uw nationaliteit van toepassing zijn. Het hotel biedt vast internet in de hotelkamers.

 
 
facebook g+ twitter