Australië > Nieuw-Caledonië > Ilot Maitre > L'Escapade Îlot Maître

Informatie over bezwaar L'Escapade Îlot Maître

Welkom op L'Escapade Îlot Maître op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object L'Escapade Îlot Maître, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object L'Escapade Îlot Maître, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid L'Escapade Îlot Maître, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • L'Escapade Îlot Maître

L'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - HotelsL'Escapade Îlot Maître: Accommodatie in hotels Ilot Maitre - Hotels
Naam:  L'Escapade Îlot Maître
Straat:  Bp 4918
Stad:  98847 Ilot Maitre
Staat:  Nieuw-Caledonië
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
22076 F
173 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

L'Escapade Îlot Maître biedt drijvende accommodatie op een azuurblauwe lagune, met een adembenemend uitzicht op de tuin en de zee. Het biedt toegang tot het strand en een restaurant aan de rand van het buitenbad. De bungalows beschikken elk over airconditioning, een zithoek en een badkamer. Als u van actieve vakanties houdt, zult u het watersportcentrum waarderen. Het restaurant serveert lokale gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. L'Escapade Îlot Maître ligt op 30 minuten van Noumea. Het eiland is te bereiken met de boot van het hotel.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het zwembad van Escapade Island Resort van 3 t/m 21 juli 2017 gesloten is, wegens jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden. De eigen boot Coral Palms met 100 zitplaatsen zal van 3 t/m 21 juli 2017 in de droogdok verblijven. Houd er rekening mee dat het vervoer per boot in deze periode zal bestaan uit een boot met 12 zitplaatsen (maximaal 24 personen per keer). Houd er rekening mee dat het vervoer per boot van 3 juli tot en met 21 juli 2017 zal bestaan uit een boot met 12 zitplaatsen en die maximaal 24 personen kan vervoeren per keer. Houd er rekening mee dat de vertrektijden van de boot van 1 oktober 2016 t/m 28 februari 2017 als volgt zijn: Naar/van de haven van Moselle: 09:00, 11:30, 15:30, 17:30 uur Naar/van het Escapade resort: 10:00, 14:00, 16:00, 18:00 uur. Van 1 maart t/m 30 september 2017 Naar/van de haven van Moselle: 09:00, 11:30, 15:30, 16:30 uur Naar/van het Escapade resort: 10:00, 14:00, 16:00, 17:00 uur Extra service op vrijdag en zaterdag: Naar/van de haven van Moselle: 19:00 uur Naar/van het Escapade resort: 23:00 uur Laat L'Escapade vooraf weten hoeveel gasten er op elke kamer verblijven. U kunt dit aangeven in het veld Speciale Verzoeken tijdens het reserveren of contact opnemen met de accommodatie via de contactgegevens in de reserveringsbevestiging. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen. Laat L'Escapade Îlot Maître van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter