Australië > Vanuatu > Port-Vila > Mangoes Resort

Informatie over bezwaar Mangoes Resort

Welkom op Mangoes Resort op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Mangoes Resort, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Mangoes Resort, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Mangoes Resort, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Mangoes Resort

Mangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - HotelsMangoes Resort: Accommodatie in hotels Port-Vila - Hotels
Naam:  Mangoes Resort
Straat:  Rue De Wales
Stad:  Port Vila
Staat:  Vanuatu
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
16904VT
142 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Mangoes Resort en restaurant in Port Vila beschikt over 29 prachtig ingerichte boetiekbungalows. De accommodatie ligt hoog op een klif, en is omgeven door palmbomen, tropisch fruit, en bloemen. Het biedt een prachtig uitzicht op het glinsterende water van de Stille Zuidzee-lagune. Elke bungalow van dit resort is uitsluitend voor volwassenen en biedt een comfortabele zithoek en een gemeubileerd terras. Ze bieden ook uitzicht op de tuin of een panoramisch uitzicht op de lagune en de kustlijn. Alle kamers beschikken over een stijlvolle inrichting, een tv, gratis films, en een badkamer met toiletartikelen en handdoeken. Sommige bungalows hebben ook een eigen dompelbad. Er is elke dag volledige roomservice beschikbaar van 7:00 tot 21:00 uur van het restaurant van Mangoes, dat heerlijke zeevruchten en eilandspecialiteiten serveert. Een licht tropische ontbijt is bij de meeste kamers inbegrepen in de prijs. U kunt gebruikmaken van een fitnesscentrum en een tennisbaan die zich naast de deur bevinden. Port Vila ligt op slechts 10 minuten afstand.

 
 
facebook g+ twitter